SEÇİM ÇALIŞMALARINI BİRLİKTE YAPALIM”

15.12.2014 10:38:11

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Aday Adayı Feyzullah Keskin, aday adayı olacak CHP'lilere seslendi. Feyzullah Keskin, Seçimlere yaklaşık 8 ay olmasına rağmen seçim çalışmalarını birlikte yapalım çağrısında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Aday Adayı Feyzullah Keskin,  aday adayı olacak CHP’lilere seslendi. Feyzullah Keskin, “Seçimlere yaklaşık 8 ay olmasına rağmen seçim çalışmalarını birlikte yapalım çağrısında bulundu.

 

            Bir süre önce aday adaylığını açıklayan Feyzullah Keskin yaptığı açıklama ile partisinden milletvekilliği düşünen bütün partililere seslenerek birlikte çalışma teklif etti. Keskin, partiye oy getirecek çalışmalar içerisinde bulunulması gerektiğini vurgulayarak, “Yasal süreç başlamamasına rağmen CHP de milletvekilliği düşünen arkadaşlarımın şimdiden bu düşüncelerini açıklamalarını ve sıra kaygısına düşmeden partimize en fazla oyu getirmeye yönelik çalışmalar yapmalıyız. Özellikle ilçeler de fedakârca bütün ekonomik zorluklara ve baskılara rağmen CHP adına siyaset yapan arkadaşlarımıza yanlarında olduğumuzu göstermeliyiz. Seçimlere yaklaşık 8 ay olmasına rağmen seçim çalışmalarını birlikte yapalım” dedi.

 

Keskin, son 2 ya da 3 ay kala yapılan çalışmaların yeterli olmadığını ifade ederek, “Şimdiden çalışmalara başlayarak milletvekili sayımızı en yüksek yerlere getirmeliyiz. Bunun için sıkışık zamana bırakmadan şimdiden partimizi düşünerek çalışmalara başladım. İlçe örgütlerimizle birlikte köy köy, mahalle mahalle, ev ev çalışmamız şart. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Buradan yapmış olduğum çağrımda son 2 ya da 3 ay kala ortaya çıkıp ben adayım demek yerine şimdiden sıra kaygısı olmadan partimiz için el ele verip çalışmayı teklif ediyorum” diyerek bütün adaylık düşünenlere çağrıda bulundu. Bu çağrı belki de siyaset arenasında alışık olunmayan bir durum” diye konuştu.

Haber: Dilek Bolat